prev next arrow dd-arrow check envelope tumblr twitter facebook instagram old instagram pinterest-p youtube-play google-plus exit

Propositie. Samenwerken. Omni-channel.

Ontdek de Switch tool van LMG

Platformstrategie wordt steeds meer bepalend voor het succes van ondernemers. Met SWITCH faciliteert LMG Nederlandse ondernemers met een betaalbaar online alternatief voor GOOGLE, FACEBOOK, AMAZON, ALIBABA etc. Het is een kwestie van tijd en deze giganten domineren de Nederlandse markt.

Ten behoeve van de Retail, Horeca, ZZP en MKB heeft Local Media Group (LMG) de online tool SWITCH ontwikkeld. SWITCH is een aansprekend en betaalbaar alternatief voor Google, Facebook, Amazon, Alibaba, Bol.com, Instagram, Pinterest, DTG (telefoongids.nl), Marktplaats, Beslist.nl, Vergelijk.nl, TripAdvisor, Couvert.nl, Iens.nl en de vele kortings- en vergelijkingssites. 

SWITCH is het meest uitgebreide all-in-one online marketinginstrument voor individuele en collectieve online marketing van dit moment. Het is de kapstok waaraan alle online platforms die LMG in opdracht van licentienemers ontwikkelt (en nog gaat ontwikkelen) worden opgehangen.
 
Platformstrategie
Onze missie is het om Nederlandse ondernemers online te verenigen, hen hierbij te helpen en veel geld te besparen op online marketing- en reclamekosten. SWITCH is ook te koppelen aan bestaande platforms middels een licentie. Deze platforms worden in dit geval voorzien van een zoekmodule: zoeken naar ondernemers, bedrijven, verenigingen, stichtingen, overheids- en overige non-porfit organisaties. Maar ook naar producten, diensten, aanbiedingen en evenementen.
Platformstrategie (Local Based Platforms) wordt voor een ondernemer steeds belangrijker omdat deze alleen niet in staat is een vuist te maken tegen het online geweld van de "pure players" en de nationale en internationale ketenorganisaties. Samen op lokale, regionale of nationale platforms is men in staat een veel groter publiek te bereiken en aan zich te binden.  

Verbinden

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

LinkedIn

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en branche gerelateerd nieuws.

Maak een connectie

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte over actualiteiten en gerelateerde nieuwsfeiten.

Volg ons

Contact

Local Media Group

Frans Lalieu
CEO & founder
mail@localmediagroup.nl

 

Maurice van Kessel
CTO & founder
development@localmediagroup.nl

 

Info