prev next arrow dd-arrow check envelope tumblr twitter facebook instagram old instagram pinterest-p youtube-play google-plus exit

Dynamisch. Lokaal. Interactief.

De platforms van Local Media Group zijn voor alle Nederlandse ondernemers vrij en toegankelijk. Registreer je bedrijf via SWITCH. GRATIS!

LMG ontwikkelt Multi Sided Local Based Platforms. Dit kunnen lokale, provinciale-, nationale- of branchegerichte platforms zijn. We hebben hiervoor een standaard ontwikkeld die we om niet ter beschikking stellen aan marktpartijen of organisaties die zich richten op het verbinden van ondernemers. Indien men een platform wil hebben dat erg veel afwijkt van de standaard, dan worden hiervoor in goed overleg kosten in rekening gebracht. Maar in principe gaan we ervan uit dat het platform, inclusief SWITCH om niet voor een SWITCH-licentienemer wordt ontwikkelt.
De registratie van een bedrijf vindt altijd plaats via de SWITCH-module die gekoppeld wordt aan elk LMG-platform. SWITCH biedt elke ondernemer, stichting, vereniging etc. de mogelijkheid om zich online te presenteren aan een groot publiek. GRATIS!
Daarnaast biedt LMG ondernemers de mogelijkheid om voor €1 per dag een advertentie of evenement te plaatsen. Wil men meer advertenties gelijktijdig plaatsen of wil men producten of de gehele webshop koppelen aan het platform, dan kan men een abonnement overwegen. Uiteindelijk wil SWITCH bewerkstelligen dat fysiek en online samensmelten.
 
Met SWITCH kunnen gemeenten, collectieven en mediabedrijven ondernemers faciliteren met een eigen verkoopkanaal. Een zoekmachine die bijdraagt aan een succesvoller ondernemerschap. 
 
SWITCH is ook interessant voor de individuele ondernemer
Registreer je bedrijf en je krijgt direct de beschikking over een geweldig marketing instrument. Alle marketingtools zijn te koppelen aan je eigen website. Heb je nog geen website? Geen probleem. Met SWITCH ontwikkel en beheer jij je eigen website. Met alle toeters en bellen! Meer weten? Ga naar SWITCH (menubalk).
 
Inmiddels zijn de volgende platforms actief (klik op het platform):
inMaasgouw.nl
inLeudal.nl
inBeek.nl
Byloca.nl
Moos.nl 
Yoobop.nl 
Bedrijventelefoonboek.nl
Vindhet.in 
 
 Binnenkort:
Allesinlimburg.nl 

Verbinden

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

LinkedIn

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en branche gerelateerd nieuws.

Maak een connectie

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte over actualiteiten en gerelateerde nieuwsfeiten.

Volg ons

Contact

Local Media Group

Frans Lalieu
CEO & founder
mail@localmediagroup.nl

 

Maurice van Kessel
CTO & founder
development@localmediagroup.nl

 

Info