prev next arrow dd-arrow check envelope tumblr twitter facebook instagram old instagram pinterest-p youtube-play google-plus exit

LMG werkt samen met ondernemers, gemeenten, provincies, collectieven, retailspecialisten, mediabedrijven, banken en zzp-, mkb-, branche- en vastgoedorganisaties.

Een goede samenwerking met onze partners is belangrijk. Onderdeel van de samenwerking is het ontwikkelen van dynamische collectieve local based marketing platforms. Zoekmachines waarmee consumenten en ondernemers heel gericht kunnen zoeken naar bedrijven, producten, diensten en evenementen (B2B en B2C). Het platform zelf stelt LMG haar partners met een SWITCH-licentie om niet ter beschikking. Ook de kosten voor onderhoud en doorontwikkeling van deze platforms zijn voor rekening van LMG.

Heb jij affiniteit met Local Marketing en past het beheer van een eigen platform goed bij jou of je organisatie?

Wil je van Local Marketing jouw bedrijf maken of kan jouw vereniging, collectief of BIZ extra inkomsten goed gebruiken? (KvK-inschrijving verplicht). Samen gaan we op lokaal niveau werken aan een betaalbaar alternatief voor Google, DTG, Facebook, Instagram, Pinterest, TripAdvisor, Iens, Couvert, Groupon en overige social media, kortings- en vergelijkingssites.

We zoeken
LMG zoekt de samenwerking met ondernemers en andere geïnteresseerde partijen die, naast een leuk verdienmodel, echt iets willen betekenen voor ondernemers. Onderdeel van de samenwerking is het ontwikkelen van dynamische collectieve local based marketing platforms, uitgerust met een zoekmachine waarmee consumenten en ondernemers heel gericht kunnen zoeken naar bedrijven, producten, diensten, evenementen en aanbiedingen (B2B en B2C). Consumenten kunnen er gratis "zoekertjes" op plaatsen.
 
Koppelen of nieuw platform
Wil jij in jouw gemeente een eigen platform beginnen maar beschik je niet over een eigen platform waaraan SWITCH gekoppeld kan worden? Geen probleem! Dan stellen we jou er een ter beschikking. Een platform speciaal ontwikkelnd voor jou met je eigen domeinnaam, look-and-feel en je eigen teksten en fotomateriaal. Gratis en voor niets. Ook de kosten voor onderhoud en doorontwikkeling van deze platforms zijn voor rekening van LMG. De enige kosten die je hebt zijn de hostingskosten (met SSL-certificaat) van je eigen platform.
 
Niets voor niets! 
Als jij als ondernemer of als collectief de inspanning verricht om ondernemers lokaal te verbinden via een eigen platform, dan stellen we daar een mooie beloning tegenover. LMG bied jou de mogelijkheid een interessant én doorlopend verdienmodel op te zetten. Een verdienmodel waarbij tot wel 60% van de omzet toekomt aan jou of het ondernemerscollectief.
 
Ondersteuning verlenen aan ondernemers 
Dit verdienmodel kun je verder uitbreiden door het verlenen van ondersteuning (ontzorgen) aan ondernemers of collectieven bij het realiseren van online content. Je maakt zelf prijsafspraken met de opdrachtgever waarbij de opbrengsten volledig voor jou zijn. 

Verbinden

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

LinkedIn

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en branche gerelateerd nieuws.

Maak een connectie

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte over actualiteiten en gerelateerde nieuwsfeiten.

Volg ons

Contact

Local Media Group

Frans Lalieu
CEO & founder
mail@localmediagroup.nl

 

Maurice van Kessel
CTO & founder
development@localmediagroup.nl

 

Info