prev next arrow dd-arrow check envelope tumblr twitter facebook instagram old instagram pinterest-p youtube-play google-plus exit

Licenties. Contracten. Opties.

LMG biedt verschillende licentievormen. Het onderscheid hangt samen met de wensen en de rolverdeling binnen uw organisatie.

LMG is regelmatig met gemeenten, collectieven, winkeliersverenigingen en mediabedrijven in gesprek over een samenwerking in de vorm van een licentiemodel. Inmiddels ontwikkelt LMG een dergelijk licentiesysteem waarbij de licentienemer gebruik maakt van de SWITCH-module door deze te koppelen aan een eigen online platform (bv. een lokaal ondernemersplatform, huis-aan-huisblad). De SWITCH-module stelt de licentienemer in staat abonnementen te sluiten met ondernemers, verenigingen, stichtingen, culturele instellingen etc. die middels een gezamenlijk (lokaal/regionaal) ondernemersplatform hun bedrijf of organisatie, producten, diensten, advertenties, acties en evenementen tonen aan consumenten en collega-ondernemers.
Vanwege de abonnementenstructuur is de licentienemer in staat een eigen verdienmodel te ontwikkelen. Onze beoogde doelgroep:

- Kranten / Dagbladen
- Lokale / regionale weekbladen
- Huis-aan-huisbladen
- Gemeenten
- Ondernemersverenigingen / collectieven
- City-organisaties
- BIZ-organisaties
- Vastgoedorganisaties
- Ondernemers die zelfstandig een platform beheren
 
Maar ook als je nog niet beschikt over een eigen platform is SWITCH interessant voor jou. Local Media Group stelt jou namelijk een eigen platform om niet ter beschikking. Hiervoor is een standaard ontwikkeld waarbij we rekening houden met de gewenste "look-and-feel" en eigen foto- en tekstmateriaal. Tot op zeker hoogte kun je van de standaard afwijken, maar hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Informeer naar de mogelijkheden.
 
Interesse? Zie Partners

Verbinden

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

LinkedIn

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en branche gerelateerd nieuws.

Maak een connectie

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte over actualiteiten en gerelateerde nieuwsfeiten.

Volg ons

Contact

Local Media Group

Frans Lalieu
CEO & founder
mail@localmediagroup.nl

 

Maurice van Kessel
CTO & founder
development@localmediagroup.nl

 

Info